lauantai 4. lokakuuta 2014

Torstai 2.10.2014 Työharjoittelu (7h)

Jälleen iltavuoro alkoi klo 16.00. Aloitin misauksella ja tein sahramikastikkeen ja punaviinikastikkeen, suurustus maizenalla jotta kastikkeet olisivat gluteenittomia.
Unohtui punaviinikatikkeesta ottaa kuva.


Auttelin siinä annosruoissa ja tein muutamia omiakin annoksia, kuten mozzarellatomaattisalaattia. Pohjana rucolaa, päälle tomaattipihvejä ja mozzarellaviipaleita riviin joka toinen, lomittain. basillikaöljyä tiputtelin hieman päälle.


Muuten alkuruoiksi tein myös valkosipulimozzarellaleipää, vs-etanoita, sienikeittoa ja maalaissalaattia.

Pääruokia tein myös. Maksapihvejä perunamuusilla ja hunajapunajuurilla. Koristeeksi persiljaa.


Tein myös muutaman Vaakuna burgerin ja myöskin pulledpork-burgerin. Tein myös paahdettua lohta, vs-broileria, sekä siikaa meni yllättävän paljon.
Itselleni tein ruoaksi pasta carbonaraa, eli pekonia, sipulia, kermaa ja pastaa. Aluksi freesasin pekonia ja sipulia, lisäsin sitten kerman ja mausteet (mustapippuria, suolaa). Lopuksi pastaa ja muutin koostumusta keltuaisella. Bueno!


Sitten vain loppuhommat ja ilta päättyi klo 23.00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti